HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Bursa’nın 4 bir yanında ENDER TEKE

Ziyaret ettiği ilçe başkanlıkları ve STK'larda ise Ender Teke'nin Milletvekili Aday Adaylığı sürecinde yanında olup adaylaşması için desteklerini esirgemeden seçim çalışmalarında yanımda olacaktır. Sonraki süreçte milletvekili olarak TBMM'de Bursa ve bölgemiz için hizmet vereceğinden Mecliste sorunlarımıza çözüm bulacağından hiç şüphemiz yok'' görüşleri paylaşılarak destek verildi.
18.03.2023 14:54
Bursa’nın 4 bir yanında ENDER TEKE
Bursa’nın 4 bir yanında ENDER TEKE
Bursa'nın 4 bir yanında ENDER TEKE



CHP'den Bursa 2. Bölge Milletvekili adaylığına başvuran Ender Teke, Bursa'nın dört bir yanında ziyaret ve çalışmalarını sürdürüyor. Bursa 2. Bölgede bulunan CHP İlçe Başkalıkları ve STK'ları ziyaret eden Ender Teke, her gittiği yerde büyük bir destek ve teveccüh ile karşılanıyor.







Çalışmaları, bilgi ve birikimleri ile Bölge Milletvekilliği hakkını şimdiden veren Ender Teke, Orhangazi, Mudanya, İznik, Gemlik, Yenişehir, Yıldırım, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde yoğun temaslarda bulundu. Gittiği yerlerde özellikle STK'ları ziyaret eden Ender Teke, buralardan aldığı izlenimlerde hem esnafın hem de vatandaşın büyük sıkıntılarla boğuştuğuna değinerek halkın kurtuluş beklediğinin altını çizdi.



SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLARINI BİLİYORUZ

Programlar esnasında Kurum başkanlarıyla istişare yapan Ender Teke  "Bugüne kadar Orhangazi'de siyaset yapıp ilçemize hizmet etmeye gayret ettim.

Bundan sonraki süreçte milletvekili olarak yoluma devam edip mecliste Bursa ve bölgem için hizmet vermek istiyorum. Bölgemin sesini mecliste duyurmak sorunlarımıza çözüm bulmak istiyorum.







Bu seçim sürecinde beni yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum" dedi.  Ziyaret ettiği ilçe başkanlıkları ve STK'larda ise Ender Teke'nin Milletvekili Aday Adaylığı sürecinde yanında olup adaylaşması için desteklerini esirgemeden seçim çalışmalarında yanımda olacaktır. Sonraki süreçte milletvekili olarak TBMM'de Bursa ve bölgemiz için hizmet vereceğinden Mecliste sorunlarımıza çözüm bulacağından hiç şüphemiz yok'' görüşleri paylaşılarak destek verildi.  Haber-Muharrem DEĞİRMEN / 3. GÖZ HRA



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.