HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

DEVA’dan Kültür Merkezi tepkisi

Kültür Merkezi Orhangazi halkına ve Orhangazi'deki sivil toplum kuruluşlarına hizmet vermeyecekse kime hizmet etmesi amacıyla yapılmıştır?
19.03.2023 13:32
DEVA’dan Kültür Merkezi tepkisi
DEVA’dan Kültür Merkezi tepkisi
Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Orhangazi İlçe Başkanı Av. Ali Osman Dönmez'den Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Orhangazi Belediyesine büyük tepki geldi. Önceki akşam Orhangazi Bal-Göç tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi anma programına Orhangazi Kültür Merkezinin tahsis talebinin dernek başkanı Hüseyin Ali Yetim tarafından ret cevabının verilmesini söylemesine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Tahsis talebine ret verilmesi ile ilgili basın açıklaması yapan DEVA Partisi Orhangazi İlçe Başkanı Av. Ali Osman Dönmez, "Kültür Merkezi Orhangazi halkına ve Orhangazi'deki sivil toplum kuruluşlarına hizmet vermeyecekse kime hizmet etmesi amacıyla yapılmıştır?" dedi.

Başkan Dönmez, yaptığı basın açıklamasında; "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma programı kapsamında, Balgöç Orhangazi 'nin düzenlediği koro etkinliğine Deva Partisi yönetimimizle katılım sağladık.

Organizasyonu düzenleyen Bal-Göç yönetimi ve Hüseyin Ali Yetim başkanımıza teşekkür ediyorum.

Çok etkileyici, coşkulu ve duygusal bir program oldu. İlçemizden katılım çok yoğundu. Salon doldu, taştı, insanlar oturmaya yer bulamadı.

Ancak böylesine önemli ve kutsal bir günde yapılan, özenle düzenlenmiş bu kültürel etkinlik için neden Kültür Merkezi, Bal-Göç'e tahsis edilmedi merak ediyoruz.

Bu etkinlik Kültür Merkezi'nde yapılmış olsa idi, buradaki yüksek koltuk kapasitesi ve teknik imkanlarından yararlanılarak, ilçemizden yüksek bir katılım ile, çok daha görkemli bir organizasyon tüm halkımızla birarada yapılabilirdi.

Henüz daha yeni yapılan bu Kültür Merkezi'nin faaliyete açıldığını ve burada bir çok programın yapıldığını hepimiz biliyoruz.

Kültür Merkezi Orhangazi halkına ve Orhangazi'deki sivil toplum kuruluşlarına hizmet vermeyecekse kime hizmet etmesi amacıyla yapılmıştır?

Bu etkinlik için Kültür Merkezi'ni tahsis etmeyen Orhangazi Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama bekliyoruz" ifadelerine yer verdi. Haber-Muharrem DEĞİRMEN / 3. GÖZ HRA


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.