HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

BTP'yi yasa boğan haber

Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) Kurucu Genel Başkanı olan Prof. Dr. Ata Selçuk geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti
17.03.2023 09:51
BTP'yi yasa boğan haber
BTP'yi yasa boğan haber
Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) Kurucu Genel Başkanı olan Prof. Dr. Ata Selçuk geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.



Acı haberle ile ilgili BTP Genel Merkezinden, "Kurucu Genel Başkanımız, Ebedi Liderimiz Prof. Dr. Haydar Baş Hocamızın kadim dostu Prof. Dr. Ata Selçuk Hocamız geçirmiş olduğu elim bir trafik kazası sonucu vefat etmiştir.  Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve teşkilatımıza sabırlar dileriz.  Başımız sağ olsun" açıklaması yapıldı.



BTP liderinden taziye mesajı



BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş da, "Partimizin Kurucu Genel Başkanı, Atatürk'ümüzün yadigarı, değerli bilim insanı Prof. Dr. Ata Selçuk hocamızın geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Ata hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun" şeklinde bir paylaşım yaptı.



Cumartesi günü toprağa verilecek



Prof. Dr. Ata Selçuk'un 18 Mart cumartesi günü öğle namazını müteakip Ankara Yenimahalle'deki Karşıyaka Mezarlığında toprağa verileceği duyuruldu.a
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.