HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

Çözüm Milli Ekonomi Modelinde!

29.07.2020 00:00
Çözüm Milli Ekonomi Modelinde!
Çözüm Milli Ekonomi Modelinde!
28 Yıl geç kaldık, bari ömür boyu geç kalmayalım! Bu sese kulakver Türkiyem!

Dünyanın kanını emen kapitalizm ve onun küresel senaristleri 19. Yüzyılda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Türk Milletinin direnişiyle karşılaşmış, emperyalist emellerine başka çözüm aramak zorunda kalmışlardı. Aradıkları fırsatı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün zehirlenerek şehit edilmesinden sonra 2. Dünya Savaşı'nın yıkıcı etkileri sayesinde yakaladılar. Üç kâğıt oyunuyla dünya milletlerini ve devletlerini dolar, borsa ve faiz üçlemiyle iliklerine kadar sömürdüler. Ta ki yeni bir Türk karşılarına dikilinceye kadar. Baştürk Prof Dr Haydar Baş Hocanın Milli Ekonomi Modeli emperyalist dünyanın aklını başından aldı. Milli para formülü doların prestijini yerle bir ederken ABD de her yerden kovulmaya başlamıştı. Ta ki korona virüsü ile yeniden dünyayı işgal planlarını devreye koyana kadar. Tüm dünya siyaseti ve ekonomisini çökertip yeni dünya düzeni kurmak istiyorlar.

Kendine gel Türk Milleti!

Bu savaşı durdurup insanlığa huzur ve barışı getirecek olan yine Türk Milletinin duruşu olacaktır. 18 yıl önce almadığı tedbir nedeniyle bugün evde kalmayı aç kalmak olarak gören Yüce Türk Milleti ayıkmazsa dünyada yaşamayı cehennem olarak bekleyecek. Oysaki sadece milletimizin değil, dünyanın kurtuluş reçetesi Millî Ekonomi Modeli tezinin sahibi Prof Dr Haydar Baş Hocanın elindedir. Lütfen bu sese kulak verelim. Dünya BAŞ'a dönerken Türk Milleti taşa dönmesin. 3.Göz Hra
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.