HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 26 EKİM 2024, CUMARTESİ

CHP ORHANGAZİ’DE NEREYE KOŞUYOR?

12.01.2024 00:00
"Her şey dünden güzel olacak" derken aynı tas aynı hamam.

CHP Orhangazi İlçe örgütü tarihinde görülmemiş bir süreç yaşamakta idi. Tam tamına 5 Belediye Başkan aday adayı dosya vererek hizmete talip oldular.

Bu benim ve Orhangazi'nin gözünü bir anda CHP'ye çevirdi. Nedeni de üye kayıt defterinden spor toto oynar gibi aday çıkartan CHP'den bugün çok adaylı bir güne geldik.

CHP Genel Merkezi 2019'da yaptığı hatanın bedelini ödemiş, ve CHP'den önce aday olarak açıklanan ardından Millet ittifakı birleşmesi ile İYİ Parti'ye bırakılan Orhangazi'de CHP adayı geri çektirilip taca çıkartılmıştı.

Ardından da Çetin Çoklar illa başkan olmak isteği ile gece yarısı ve derin Orhangazi operasyonları ile Demokrat Parti'den aday olarak karşımıza çıkmıştı.

O gün kendisine genel merkez tarafından verilen sözlere bakıldığında "BELKİ" haklı olabilirdi ama o günden bu güne geldiğimizde aynı haklılık Çetin Çoklar ve ekibi için söz konusu değildir.

Çünkü;

CHP ve Millet ittifakına 2019'da belediyeyi kaybettiren Çetin Çoklar ve ekibi şimdi neyin savunmasını yapacak ve 2019'dan bu güne ne değişti ki bu değişikliği millete nasıl anlatacak?

Şimdi CHP'nin aday adaylarına da değinecek olursak…

Dedik ya tarihinde görmediği bir ilgi ile bu seçimlere giriyordu. 5 aday adayı da bilgi ve birikimi ile birbirinden kaliteli, tecrübeli isimler.

Bir ilçe Başkanının eli ancak bu kadar kuvvetli olabilirdi…

Ne oldu ise Genel Merkezin yaptırdığı anketle her şey sil baştan başladı. Bir anda DP Üyesi ve Delegesi Çetin Çoklar, Genel Merkezin yaptırdığı anketine BİR EL tarafından koyulunca CHP İlçe Başkanı ve Yönetiminin kafası karıştı. Ve bu aday adaylarından ilk fireyi eski ilçe başkanı ve 2023 milletvekili adayı Ender Teke ilçe başkanını topa tutarak dosyasını geri çekti.

CHP'de sular durgun akarken birden BİR EL tarafından bulandırıldı.

Bulanık suda balık avlamak kolay olduğundan koskocaman bir av olarak Çetin Çoklar çıkartıldı.

Ve artık sosyal medyada paylaşılan son fotoğrafta Çetin Çoklar'ın Başkan adayı olduğu tescillendi. Nedenine de gelince hiçbir aday adayı ile sosyal medyada resmi olmayan Berna Çakır, Çoklar ile resim vermesi kamuoyunda bu kanının oluşmasına neden oldu.

Böylece DP Üyesi Çetin Çoklar 1 karşısında ki CHP üyesi 5 aday 0 olduğu ilçe Başkanı ve Yönetimi tarafından tescillenmiş oldu.

(Bu yazıyı yazana kadar DP'den istifa edildiğine dair bir açıklama da gelmemiştir…)

Ve bir soru;

DP İlçe Başkanı Baki Bekar ve yönetimi başka partiye çalışan, adayı olacak olan Çetin Çoklar için disiplin sürecini başlattı mı, başlatmayı düşünüyor mu?

Bu YAPAY zeka ile CHP çok giderse, çoğu belediyeleri AK Parti'ye kendi eli ile teslim etmesi aşikardır.

CHP'de bu işi kim YAPAY?

 
Yüsel AKBAYRAK / TERS KÖŞE / diğer yazıları
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.