HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 HAZİRAN 2024, CUMARTESİ

Yalova Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Yalova Belediyesi sokakta yaşamlarını sürdüren hayvanlar için belirli bölgelere yiyecek bıraktı. Kar yağışlarının etkisini göstermesiyle birlikte Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından sokak hayvanları için çalışma başlatıldı. Hayvanların kolay ulaşabileceği alanlara yiyecekler bırakılırken, zor hava koşulları atlatılıncaya kadar sokak hayvanları için çalışmaların süreceği belirtildi.
 
31.12.2015 00:00
Yalova Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı
Yalova Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı
Yalova Belediyesi olarak sokak hayvanları için planlanan önemli projelerin sürdürüldüğünü belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; "Sokak hayvanları için yapımı devam eden doğal yaşam parkı hayata geçince bu tarz sıkıntıların tamamı ortadan kalkacak. Ancak bu süreçte hava şartlarının zorlaşmasıyla birlikte sokakta yaşayan hayvanların yaşamlarını sürdürebilmeleri adına ulaşabilecekleri bölgelere yiyecekler bırakmaya başladık. Veteriner İşleri Müdürlüğümüzce yürütülecek olan çalışma hava koşulları normal hale dönene kadar sürecek. Onlarında birer canlı olduğunu ve yaşam haklarının olduğunu asla unutmamalıyız. Vatandaşlarımızın da özellikle bu zor hava şartlarında daha duyarlı olmalarını ve sokak hayvanlarına yiyecek desteğinde bulunmalarını rica ediyorum" dedi. 

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.