HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 HAZİRAN 2024, CUMARTESİ

Başkan Çağlayan yeni yılı değerlendirdi

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2015 yılında dünyada ve ülkemizde üzücü olaylar yaşandığını hatırlatarak, "Umuyor ve bekliyoruz ki bu sıkıntıların hepsi 2015 yılında kalmış olur. 2016 yılı ülkemiz ve milletimiz için güzelliklerin yaşanacağı bir yıl olur" dedi. Başkan Çağlayan mesajında "2015 yılında ülkemizde terör acısını defalarca yaşadık. Çok sıkıntılı ve üzücü olaylarla geçen bir yılı geride bıraktık. Yeni gelen yılda benzer üzüntüleri yaşamamak adına birbirimize sevgi ile sarılalım. Önce kendimizi sonra da birbirimiz sevelim. Sevgi ile bütün zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelebiliriz. Sevgi ve saygının hüküm sürdüğü toplumlarda barış ve huzur vardır" ifadelerine yer verdi.
 
01.01.2016 00:00
Başkan Çağlayan yeni yılı değerlendirdi
Başkan Çağlayan yeni yılı değerlendirdi
2016 YILI VİZYON PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİMİZ BİR YIL OLACAK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 2015 yılında Orhangazi Belediyesi'nin ağırlıklı olarak alt yapı çalışmalarının tamamlanması ve üst yapıdaki sorunların giderilmesi için yoğun bir mesai harcadığını belirterek, "Nisan ayından bu yana hızla devam eden asfalt, parke ve kaldırım çalışmalarını sona getirdik. Artık 2016 yılı vizyon projelerimizi hayata geçireceğimiz, Orhangazi'nin sosyal hayatına, kent estetiğine hitap edeceğimiz projelerimizi ortaya koyacağımız bir yıl olacak" dedi. Alt yapı çalışmaları nedeniyle sıkıntılı bir yılı geride bıraktıklarını belirten Çağlayan, "Hanımlar Lokali, Kültür Merkezi, Balgöç Projesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa etmeyi planladığımız ORGÖÇ ve Hürspor lokalleri ile Kale Sosyal Tesisleri, gölde planlanan sosyal tesisler ve İznik Gölü Sahil Projelerinin yavaş yavaş hayata geçirileceği bir yıl olacak 2016 yılı. Bununla birlikte kent insanımızın refah seviyesini daha da yukarılara taşıyacak, kent estetiğine hitap edecek çalışmalarımızı da geçmişte olduğu gibi bu yılda da sürdüreceğiz" dedi.

YOĞUN BİR YILI GERİDE BIRAKTIK

Başkan Çağlayan, 2015 yılında alt yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik noktasında bir çok projeyi de hayata geçirdiklerini belirterek, eğitime, sağlığa, spora ve sosyal hayata sunduğumuz katkıları, 2016 yılında artırarak devam ettireceğiz. Asfalt ve parke çalışmalarımızın yanı sıra kaldırım düzenlemeleri ve şehir estetiğine uygun çalışmalarımızı da yılın ilk yarısında tamamlamayı planlıyoruz. 2016 yılında yapacağımız yatırımlarla şehrin eksiklerini teker teker gidereceğiz" dedi. Çağlayan, 2016 yılının tüm insanlık, ülkemiz ve Orhangazi için de hayırlar getirmesini dileyerek, 2015 yılının acılarını ve hüzünlerini yaşamadığımız, her zaman güzelliklerin hakim olduğu yeni bir yıl diliyorum" dedi. / Kaynak:  Belediye basın masası

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.