HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 29 EYLÜL 2024, PAZAR

Başkan Çağlayan'dan şehit ailelerine ziyaret

Başkan Çağlayan Şehit Ailelerini ziyaret etti
Şehit Ailelerine sürpriz bir ziyaret yapan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Çağlayan'a sürpriz ziyaretinde eşi Zöhre Çağlayan, Meclis üyeleri Mine Kurtiş, F.Zehra Höçük ve Fikret Nogal eşlik etti. Şehit aileleri hasbıhal eden Çağlayan, aileleri dinleyip, ihtiyaçlarını sordu.
 
31.08.2015 00:00
Başkan Çağlayan'dan şehit ailelerine ziyaret
Başkan Çağlayan'dan şehit ailelerine ziyaret
"ŞAŞIRDIK"

Başkan Çağlayan'ın şehir dışında olmayan şehit ailelerine yaptığı ziyaretler Şehit Vedat Akdağ'ın baba evinden başladı. Şehit babası Hüseyin Akdağ, ziyarete şaşırdığını gizlemeyerek, "Beklemiyorduk. Senede bir gün, asker, polis, Belediye görevlileri geliyordu. Bir daha ki seneye kadar da kimse kapımızı çalmıyordu" dedi. Eşi ile birlikte Çağlayan ve beraberindekileri karşılayan Akdağ, memnuniyetini aktarırken Başkan Çağlayan'a teşekkür etti.



"BAŞKANLARIN BAŞKANISIN"

Şehit Murat Solak'ın evinde ise Çağlayan'ı kalabalık aile üyeleri karşıladı. Şehit babası Demirali Vatansever, Belediye Başkanı Çağlayan'ı evinde görmekten duyduğu memnuniyeti anlatırken, duygulandı. Vatansever, merhum M.Turgut Ünlü'den sonra evini ziyaret eden tek Belediye Başkanının Neşet Çağlayan olduğunu ifade ederek, "Sen başka bir insansın, başkanların başkanısın" dedi.



ÖZÇELİK GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Beraberindeki heyetle birlikte ardından da, Şehit Hüseyin Uslu'nun babası Bayram Uslu ve Şehit Metin Güney'in babası Mehmet Güney'i de evlerinde ziyaret eden Çağlayan, burada da Şehit aileleriyle sohbet edip, sorunlarını dinledi, hediyeler verdi.

Şehit Oktay Özçelik'in baba evine yapılan ziyarette ise duygusal anlar yaşandı. Çağlayan'ın evini ziyaret etmesinden büyük onur duyduğunu söyleyen İlhan Özçelik, "Bundan daha büyük onur zannetmiyorum ki olsun. Çok mutlu oldum. Allah razı olsun. Beraberindeki hanımefendiler, beyefendiler de bizleri sevindirdi" diye konuştu. Başkan Çağlayan'ın hediye ettiği özel yaptırılmış Türk Bayrağını eline aldığında ise Özçelik, "Bundan daha güzel hediye olamazdı" diyerek gözyaşlarını tutamadı. Özçelik'in gözyaşları ziyarete katılan Çağlayan ve beraberindekileri de duygulandırdı.



BAYAN MECLİS ÜYELERİ HİZMET ETTİ 

Çağlayan, eşi ve Meclis üyelerinin ziyaretleri sırasında renkli görüntüler de yaşandı. Şehit evlerinde ikramları, bayan Meclis üyeleri F.Zehra Höçük ve Mine Kurtiş yaptı. Kendi evlerinde misafir ağırlar gibi davranan Höçük ve Kurtiş'in hizmeti, şehit ailelerini de mutlu etti.

 

BİZLERİ EVLADINIZ BİLİN

Belediye Başkanı Çağlayan, şehit aileleriyle sohbet ederken, "30 Ağustos Zafer Bayramı öncesinde vatan için şehit düşen tüm şehitlerin geride kalan emanetlerinin halini hatırını sormak istedik. Sizlere bizim anne babamızsınız gözüyle bakıyoruz. Bizleri de bir evladınız gibi görün. Her derdinizin bir şekilde dermanı olmaya çalışıyoruz. Onlar vatan için canlarını feda ettiler. Bizlerde bu vatan için çalışarak hem şehitlerimize, hemde vatanımıza karşı borcumuzu ödemenin gayreti içindeyiz. Bu süreçte değerli büyüklerimizin hem hayır dualarını, hemde sürece olan katkılarını hep gördük. İnşallah görmeye de devam edeceğiz. Bizler bizlerle birlikte olduğunuz, karşılıklı moral motivasyonumuzu sağladığımız müddetçe her şeyin en güzelinin olacağına inanıyoruz" diye konuştu.



ŞEHİTLİK TEŞEKKÜRÜ

Ziyarette Başkan Çağlayan'a dua eden şehit aileleri, İlçe Şehitliği'ne yapılan çalışmalar için de ayrıca teşekkür etti.HABER: Orhangazi Belediyesi Basın Bürosu

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.