HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

BTP YALOVA İL TEŞKİLATINDAN CHP YALOVA İL BAŞKANI MEHMET GÜREL'E ZİYARET

Bağımsız Türkiye Partisi Yalova İl Teşkilatı Yüksel Durak başkanlığındaki bir heyetle CHP İl Başkanı  Mehmet Gürel'e nezaket ziyaretinde bulundu.
08.03.2021 00:00
BTP YALOVA İL TEŞKİLATINDAN CHP YALOVA İL BAŞKANI MEHMET GÜREL'E ZİYARET
BTP YALOVA İL TEŞKİLATINDAN CHP YALOVA İL BAŞKANI MEHMET GÜREL'E ZİYARET
Bağımsız Türkiye Partisi Yalova İl Teşkilatı Yüksel Durak başkanlığındaki bir heyetle CHP İl Başkanı  Mehmet Gürel'e nezaket ziyaretinde bulundu. Karşılıklı dilek ve temennilerin gündeme getirildiği ziyarette Bağımsız Türkiye Partisi'nin ebedi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın -dinsiz Atatürk imajını yıkıp, gerçek dindar Atatürk'ü ortaya koyduğu- Hoşgeldin Atatürk Kitabı CHP İl Başkanı Mehmet Gürel'e, hediye edildi. Yalova'daki olaylar ve genel gündem değerlendirildiği  ziyaret, güzel fikir telakkileriyle sona erdi. Gürel, Bağımsız Türkiye Partisi heyetine yaptıkları bu nazik  ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.