HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 16 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

Tony Adams Mesut Özil hakında konuştu

Mesut hakkında yapılan eleştirilerin çoğuna katılmadığını belirten Adams, Arsenal'ın onun yeteneklerinden faydalanması gerektiğini belirtti.

Arsenal'ın eski savunmacısı Tony Adams, Topçular'ın uygun bir teklif gelmesi hâlinde Mesut Özil'i satacağını açıkladı.

23.07.2020 00:00
Tony Adams Mesut Özil hakında konuştu
Tony Adams Mesut Özil hakında konuştu

Stadium Astro' ya konuşan Adams, "Bence Mesut, çok sakin ve tatlı bir adam, bu yüzden onu çok çabuk yargılamayın. Yetenekli bir oyuncu ve bir antrenörün işinin yarısı bu yetenekten en iyi şekilde yararlanmaktır" yorumunu yaptı.



Mesut için "utangaç bir çocuk" ifadesini kullanan Arsenal'ın eski kaptanı, "Muazzam yetenekleri var, ama çevresi çok kötü" şeklinde konuştu.



Mesut'un Arsenal'daki geleceğinin bitmek üzere olduğunu düşündüğünü söyleyen Adams, "Eğer kulüp iyi bir teklif alırsa, sanırım onun gitmesine izin verecek. Aksi takdirde Mikel Arteta'ya, 'Bu adamla çalışmalısın, gelecek sezon ondan bir şeyler çıkarmalısın ve onu takıma, kullanabileceğin bir sisteme adapte etmelisin' diyecekler" dedi.


Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.