HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 01 TEMMUZ 2024, PAZARTESİ

Varane Mağlubiyeti üstlendi

Manchester City deplasmanında çok büyük hatalar yapan Raphael Varane, mağlubiyetin sorumluluğunu üstlendi.

08.08.2020 00:00
Varane Mağlubiyeti üstlendi
Varane Mağlubiyeti üstlendi

Raphael Varane, Real Madrid'in Manchester City'ye 2-1 kaybederek Şampiyonlar Ligi'ne veda ettiği maçın sorumluluğunu üstlendi.



Fransız savunma oyuncusu ilk yarıda ceza sahası içinde kaptırdığı topla, ikinci yarıda da kısa düşen geri pasıyla City'ye iki gol hediye ederken kariyerinin en kötü performansını ortaya koydu.



Real Madrid'in toplamda 4-2 kaybederek Devler Ligi'ne veda ettiği eşleşmenin ardından basın mensuplarına konuşan Varane, "Bu benim mağlubiyetim. Sorumluluğu almak zorundayım. İyi hazırlanmıştık ama hatalarımın bedelini ödedik. Takım arkadaşlarım için çok üzgünüm. Skor 1-1'ken turu geçme şansımız vardı ama olmadı." sözlerini kullandı.



Teknik Direktör Zinedine Zidane ise oyuncusuna sahip çıktı ve "Varane'a başını dik tutmasını söyleyeceğiz. Ben oyuncularımın sezon boyunca başardıkları muhteşem işlere odaklanmayı tercih ederim. İyi bitirmedik belki ama iyi bir sezon geçirdik. Mutlu olmalıyız." şeklinde konuştu.


Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.