HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 01 TEMMUZ 2024, PAZARTESİ

TEŞEKKÜRLER HÜRRİYET MAHALLESINİN EVLADI NİMET ERCAN...

01.10.2020 00:00
TEŞEKKÜRLER HÜRRİYET MAHALLESINİN EVLADI NİMET ERCAN...
TEŞEKKÜRLER HÜRRİYET MAHALLESINİN EVLADI NİMET ERCAN...
Başta Hürspor Kulübümüz olmak üzere ilçede yaşayan spor kulüpleri ile sporcuların ve spor sevdalılarının yaşadığı sorunları Belediye Meclis Toplantısında diye getiren Hürriyet Mahallemizin yetiştirdiği bir değer olan Mahalle sakinimiz, İyi Parti Orhangazi Belediye Meclis Üyesi Sayın Nimet Ercan nezdinde derdimizle dertlenen herkese teşekkür ediyoruz. Amacımız spora ve sporculara çıkarılan engellerin ortadan kaldırılmasıdır. Spor ve sporcularımız gençlerimiz için atılan her adım bizler için altın değerindedir.

Bu vesile ile sorunlarımızı, İyi Parti'li Orhangazi Belediye meclis üyesi Nimet Ercan Dün yapılan Orhangazi Belediye meclisinde son günlerde ilçe gündemini meşgul eden ilçedeki spor kulüplerinin yaşadığı mağduriyetleri hatırlatarak bir takım isteklerde bulundu. Orhangazi Hürspor kulübüne belediye tarafından gönderilen icra ile ilgilide tepkisini dile getiren Ercan Orhangazi belediyesinin ilçe sporuna destek olmaya davet etti. Ercan yaptığı açıklamada; Defalarca gençlerden tasarruf olmaz diye uyarmamıza rağmen, belediyenin mali yapısı sebebiyle en sert tasarrufu gençlerden yaptığınız aşikar. Fakat ilçemizin köklü kulüplerine uygulananlar gerçekten gençlerimizi incitmektedir. Hürspor kulübümüzün banka hesaplarına icra yoluyla bloke konulması hiç şık olmamıştır. Bugün kendi belediye meclis üyeniz olan bir önceki Hürspor başkanının döneminde açılmayan defterlerin bugün açılmasıda ayrıca manidardır. İlçenin hakları konusunda görevinizi yapmanız normal karşılansada, kuralların kişilere ve dönemlere göre değişiklik göstermesi doğru değildir. Özellikle gençlerimiz ile ilgili daha hassas olmanızı talep ediyoruz başkanım.

Sölöz mahallesi gençlerimiz mevcut halısahanın kullanılabilir hale getirilmesini talep ediyor ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.