HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 01 TEMMUZ 2024, PAZARTESİ

Orhangazi İş İnsanları Derneği, basketbolcularımızı yalnız bırakmadı

11.05.2023 09:45
Orhangazi İş İnsanları Derneği, basketbolcularımızı yalnız bırakmadı
Orhangazi İş İnsanları Derneği, basketbolcularımızı yalnız bırakmadı
Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi çeyrek final ilk maçında Pendik Belediyesi Anadolu Yakası Engelliler SK ile Bursa Orhangazi Spor Salonu'nda karşılaştı. Orhangazi İş İnsanları Derneği Başkanı Birol Karan ve Dernek yönetim kurulu üyeleri maç öncesinde takımımızla bir araya geldi. Başkan Birol Karan yapmış olduğu açıklamada; "Tekerlekli sandalye basketbol süper ligi çeyrek final 1. Maçında Fenerbahçe spor kulübü engeliler ile Pendik belediyesi Anadolu yakası engelliler spor kulübü Orhangazi kapalı spor salonunda oynanan maçımızda Dernek Başkanımız Birol KARAN ve yönetim Kururlu üyelerimizle takımımızın yanında olduk Ligi lider bitiren takımımıza Şampiyonluk yolunda Başarılar diliyoruz" dedi.

Avrupa Şampiyonu olan ve ligi lider bitiren takımımızı tebrik eden dernek yöneticileri, şampiyonluk yolunda Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol takımına başarılar diledi. Haber-Muharrem Değirmen/3. Göz HRA



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.