HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 30 EYLÜL 2024, PAZARTESİ

FARUK YİĞİT: YILLAR SONRA EVİMDEYİM

28.08.2020 00:00
FARUK YİĞİT: YILLAR SONRA EVİMDEYİM
FARUK YİĞİT: YILLAR SONRA EVİMDEYİM
FARUK YİĞİT: YILLAR SONRA EVİMDEYİM

Orhangazi Hürspor'da ilk lisansının 1978 yılında çıktığını ve ilk futbola başladığı yer olan Hürspor için; "Yeniden yıllar sonra evimde olduğum için çok mutluyum" diyen 54 yaşında ki başarılı spor adamı Faruk Yiğit, Hürspor'un her zaman kendisi için ayrı bir yerde olduğunu dile getirdi.

HER ZAMAN HÜRSPOR'UN YANINDA OLACAĞIM

Milli Futbolcu Fenerbahçeli Faruk Yiğit, yaptığı ziyarette duygularını ise; "Uzun aradan sonra ilk lisansımın çıktığı 1978 yılında ki heyecanla yeniden geldim. Şuan bile tüylerim halen diken diken çok heyecanlandım. Hürspor benim her zaman yuvamdır. Yıllar önce bzim böyle imkanlarımız yok idi, ama şimdi daha modern şartlar olması bizi de mutlu ediyor. İnşallah Hürspor bu sezon hak ettiği yere gelecektir. Çünkü ben de her zaman Hürspror'un yanında olacağım" diyerek dile getirdi.





Kaynak Hürspor Facebook Resmi Sayfası
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.