HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 26 HAZİRAN 2024, ÇARŞAMBA

77 yıldır doğum gününü kutlayamıyor!

09.11.2015 00:00
77 yıldır doğum gününü kutlayamıyor!
77 yıldır doğum gününü kutlayamıyor!
77 yıldır doğum gününü kutlayamıyor!

Diva Bayan Kuaför Salonunun işletmecisi Dilek Akyol'un validesi Müşfika Akyol, 77 yıldır doğum gününü kutlayamıyor. Doğum gününü her yıl hüzün ve gözyaşıyla geçiren Müşfika Anne, doğum gününde Gazi Paşamızın yasını tutuyor.

10 Kasım 1938 doğumlu olan Müşfika Anne, Kars Valiliğinde uzun süre görev yapmış ve de bu süre içinde birçok Paşa, bakan ve üst düzey bürokrattan takdir beraatı sahibidir. Kendi halinde mütevazı yaşantısından taviz vermeyen Müşfika Akyol için doğum günü farklı bir mana ifade ediyor. Atamızın ölüm günü doğan Müşfika Akyol, Atatürk sevdasının en büyük doğum günü hediyesi olduğunu söylüyor. Müşfika Anneye takdir beraatı veren devlet büyükleri arasında Merhum Cumhurbaşkanlarımızdan Kenan Evren, Turgut Özal ve Süleyman Demirel başta olmak üzere Başbakan Merhum Bülent Ecevit, eski Genelkurmay Başkanlarından İsmail Hakkı Karatayı ve İlker Başbuğ ve efsane Emniyet Müdürü Ali Gafa Okkan da var. Özel Haber: İrfan Aydın /3. Göz HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.