HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 26 HAZİRAN 2024, ÇARŞAMBA

Cyberpunk 2077'nin Oynanışına Dair Yeni Bir Bilgi Ortaya Çıktı

03.08.2020 00:00
Cyberpunk 2077'nin Oynanışına Dair Yeni Bir Bilgi Ortaya Çıktı
Cyberpunk 2077'nin Oynanışına Dair Yeni Bir Bilgi Ortaya Çıktı
Bu sene eylül ayında çıkacak olan Cyberpunk 2077 ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. PlayStation Dergisi'nde yer alan bir bilgiye göre oyun içerisindeki diyalog etkileşimleri çok daha derin olacak.

Senenin en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan Cyberpunk 2077, oyun içerisindeki etkileşimin oldukça yüksek olacağını göstermişti. Oyunun kahramanı V, NPC'ler ile yaptığı sohbetler sırasında çevresini kontrol edebilecek. Oyuncunun, çevresinde neler olduğuna dikkat kesilmesi, uzun vadede karakterin hayatını kurtarabilecek. Dolayısıyla oyuncuların diğerleriyle konuşurken iyi gözlem yapmaları gerekecek.



Oyunun geçeceği Night City, oldukça tehlikeli bir yer. Yani oyuncular kendilerini sorunlu kişilerle anlaşma yapmaya çalışırken bulabilecekler. Resmi PlayStation Dergisi'nin Eylül 2020 sayısına göre Cyberpunk 2077 NPC'leri, V ile konuşurken göze çarpan vücud dili hareketleri sergileyecekler. Bazı NPC'ler, arkasından bir şey geldiğini gösterebilecek.


Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.