HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

Mehmet Özdileğin şampiyonluk hakkında söyledikleri

BB Erzurumspor'u tekrar Süper Lig'e çıkaran Mehmet Özdilek, zaferin şifrelerini verdi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ilk kez çalıştırdığı bir TFF 1. Lig takımını Süper Lig'e çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor.

19.07.2020 00:00
Mehmet Özdileğin şampiyonluk hakkında söyledikleri
Mehmet Özdileğin şampiyonluk hakkında söyledikleri
TFF 1. Ligde daha önce çalışmayan Özdilek şöyle konuştu : 

"Benden önceki hocalara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ben bu ligi yakından bilmiyorum ama takip ettiğim bir ligdi. Denizlispor'dan ayrıldıktan sonra buradaki dostlarımızın yaklaşımı ve Erzurum camiasının içinde bulunduğu durumu göz ardı etmedim. Bu risk mi, evet risk ama ligde çalışırken de bu risklerin içinde oldum."



"Kolay bir psikoloji geçirmedik"



Özdilek, salgın nedeniyle takımın zor zamanlar geçirdiğini belirterek, şunları kaydetti:



"Hemen hemen 70 gün ara verdik ve bu kolay değil. Kolay bir psikoloji geçirmedik ama hiç vazgeçmedik. Oyuncularımı duruşlarından dolayı tebrik ediyorum. Hiç geri adım atmadık ve o inançla devam ettik. Belki herkesin özlemi olan bir süreçti ve Süper Lig'e çıktık. Bu yüzden çok mutluyuz."



"Hak edilen bir başarı oldu"



Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un geçen sezon Süper Lig'den hak etmediği şekilde düştüğünü aktaran Özdilek, "Geçen sene ligin bitimine 13-14 hafta kala takımdan ayrılmıştım. O zaman da herkesin takdirini kazanmış bir Erzurumspor varken hak etmediği şekilde düştü. Tekrar yukarı çıkma adına bu yıl önemliydi. Hak edilen bir başarı oldu ve bize inananlara mahcup olmadığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.