HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

İstanbul Bilişim öğrencilerin kabusu oldu!

29.07.2020 00:00
İstanbul Bilişim öğrencilerin kabusu oldu!
İstanbul Bilişim öğrencilerin kabusu oldu!
İstanbul Bilişim öğrencilerin kabusu oldu!

2002 yılından beri elektronik ürünlerde internet satışında ilk tercih edilen adreslerin başında yer alan İstanbul Bilişim, konkordato ilan edince yüzlerce müşterisi mağdur oldu.

Gazetemizin istihbarat servisine de ulaşan onlarca şikâyet üzerine konuyu yakın takibimize aldık. Konkordato ilan etmesinden sonra bile sipariş almaya devam ettiğini söyleyen mağdur müşteriler zararlarının giderilmesini bekliyorlar. Kamuoyuna mağduriyetlerini duyurabilmek için internet siteleri ve de whatsapp grupları kuran mağdurların sesini duyacak yetkili aranıyor. İstanbul Bilişimin mağdur ettiği müşterilerin büyük bir kısmını öğrenciler oluşturuyor. Harçlıklarından biriktirerek okul için gerekli olan bilgisayar ve elektronik malzeme siparişlerinin zamanında gelmemesi bile yüzlerce öğrenciye telafisi imkânsız zarar verirken bir de paralarının bile iade edilmeyişi kamu vicdanını yaralar. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve de Bilişim Bakanlığının konuya el atması kaçınılmazdır. Bu olaya normal bir iflas gözüyle bakmak binlerce öğrencinin geleceğini karartır. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz. 3.Göz HRA
Yorumlar
cigdem kul
Bende magdurlardan biriyim. Siparisimi iptsl ettim, gerek yokken ustune birde protokol yaptim genede odememi yapmadilar. Tum yasal haklarimi kullanicam.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.