HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

VATANDAŞI HASTA ETMEYİN

15.01.2021 00:00
VATANDAŞI HASTA ETMEYİN
VATANDAŞI HASTA ETMEYİN
Tekelci zihniyet ile insanların mecbur edildiği yüksek ücretiyle zaten insanların haklı tepkisini çeken Araç Muayene istasyonlarında insanları hasta ediyorlar. Malum kış şartlarında pandemi bahanesiyle bekleme salonunu kapatan firmalar vatandaşları yağmur, kar altında açık havada beklemek zorunda bırakmasını kabul etmiyoruz. 

Hem Kışlık hem yazlık çardak var diyerek  bir çözüm gibi alana koyduğunuz etrafı açık çardaklar insanların aklıyla alay etmekdir. 

Rekabet ortamının olmaması sebebiyle mecbur gelecekler mantığıyla bu keyfi uygulamaları yapma cesaretini buluyorsunuz sanırım ama acil önlem almanızı ısrarla öneriyoruz. 

Korona tedbiri diye bekleme salonunuza gerekli tedbirleri almak yerine kapısına kilit vurarak insanları grip, zatürre olmaya mahkum ediyorsunuz. 

MÜŞTERİ VELİ NİMETTİR 

Tabi sizin böyle bir kaygınız yok, bu keyfi uygulamalarınız bile insanları bir yere mecbur etmenin ne kadar yanlış olduğunun göstergesidir. 

Bugün küçük işletmelere binlerce liralık tedbir alma şartı getiren yetkilileri bu keyfi uygulamaya müdahale etmeye  ve vatandaşlarımızın haklarını savunmaya davet ediyoruz.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.