HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

ASKANİA Yeni Yüzü ve Hizmet Anlayışıyla Ailenizin Huzur Adresi Olmaya Hazır

08.05.2023 01:26
ASKANİA Yeni Yüzü ve Hizmet Anlayışıyla  Ailenizin Huzur Adresi Olmaya Hazır
ASKANİA Yeni Yüzü ve Hizmet Anlayışıyla  Ailenizin Huzur Adresi Olmaya Hazır
Bölgenin en önemli doğal turizm merkezi olan ASKANİA yeni yüzü ve hizmet anlayışıyla ailece huzurla tatil yapacağınız cennetten bir köşe olmuş.

İşletmeciliğini genç işadamı İbrahim Sayın'ın yaptığı ASKANİA'da İbrahim Beyin Hacı annesi ve babasının sohbetine de doyum olmuyor. Geçmiş dönemde daha çok günü birlik müşterilerin tercih ettiği ASKANİA, artık aile müşterilerinin ve de huzur arayanların ilk tercihi oluyor. Yeni İşletme Müdürü Mehmet Can Ercan, mekana farklı bir konsept kazandırdı. Her türlü doğal güzellikler içinde, İznik Gölü kıyısında yalın ayak yürüyebileceğiniz, taze keçi sütünü kendiniz sağabileceğiniz, günlük doğal köy yumurtası ile kahvaltı yapabileceğiniz ve hayalinizin ötesinde huzur bulacağınız ASKANİAnın yeni yüzünü görmek, yerinde incelemek için gittiğimizde biz de değişime şaşırdık. Dahası Hacı Anne ve Hacı Amcayla sohbete o kadar daldık ki tesisin ancak yarısını gezebildik. Önümüzdeki günlerce 3.Göz Medya ekibi olarak ASKANİA ile ilgili ayrıntılı haberlerle bölgenin en huzurlu doğal tatil tesisini sizlere tanıtmaya çalışacağız. Güven ve huzurla tavsiye ediyoruz. 3.Göz Hra



 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.