HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 EKİM 2024, CUMA

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

12.03.2021


BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'tan Miraç Kandili mesajı
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. BTP Genel Başkanı kandil mesajında, "Kandilinizi tebrik eder, İslam alemine ve Türk milletine birlik, beraberlik temenni ederim" ifadelerini kullandı.
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı. BTP Genel Başkanı kandil mesajında, "Kandilinizi tebrik eder, İslam alemine ve Türk milletine birlik, beraberlik temenni ederim" ifadelerini kullandı. Hüseyin Baş'ın mesajı şöyle;  "Rahmet iklimi mübarek 3 ayların içerisindeyiz.  Bu maneviyat mevsiminde 11 ayın sul...


AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI KAN BAĞIŞI KAMPANYASI GERÇEKLEŞTİRDİ
Ak Parti Yalova İl Başkanlığı ve Kızılay Yalova Kan Merkezi işbirliği ile Pandemi döneminde kritik seviyeye düşen kan stoklarını arttırmak amacıyla Ak Parti İl Binasında kan bağışı kampanyası düzenledi.
Ak Parti Yalova İl Başkanlığı ve Kızılay Yalova Kan Merkezi işbirliği ile Pandemi döneminde kritik seviyeye düşen kan stoklarını arttırmak amacıyla Ak Parti İl Binasında kan bağışı kampanyası düzenledi. Kızılay Kan Merkezi ekipleri, İl Başkanlığına giderek tüm gün boyunca kan bağışı topladı.Kan bağışı kampanyasına il yönetimi ve partililer de destek verdi.  Kızılay Yalova Kan Merkezi soruml...


logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.