HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 08 EYLÜL 2024, PAZAR

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

24.09.2020


YALOVA POLİS 'DEN KUMAR BASKINI
POLİSTEN KUMAR BASKINI: 45 BİN 764 TL CEZA KESİLDİ Yalova Emniyeti tarafından bir dernek lokaline düzenlenen kumar operasyonunda 18 kişiye toplam 45 bin 764 TL para cezası kesildi. Fevzi Çakmak Mahallesinde faaliyet gösteren bir dernek lokalinde Kumar oynandığı bilgisi edinilmesi üzerine operasyon düzenlendi. Operasyonda dernek lokali içerisinde 18 şahsın bulunduğu, Covid-19 tedbirleri Kapsamında Sosyal mesafe kuralına uymadıkları ve maske takmadıkları, kapalı alanda tütün ürünlerinin tüketildiği tespit edildi.
10 kişi iki masada kumar oynadıkları tespit edilerek masalarda bulunan 32 adet poker oyun kağıdı, 104 adet iskambil kağıdı ile toplam bin 345 TL para ele geçirildi. Ayrıca masa altına gizlenmiş halde bir miktar uyuşturucu madde bulunarak el konuldu. Dernek Lokali işletmecisi ile çalışanları F.C, K.Ö ve C.A isimli üç şüpheli hakkında “Kumar oynanması için yer ve imkân sağlamak” suçunda...


logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.